Interesne dejavnosti
ponedeljek, 27. maj 2019

ŠOUP v Gardalandu!

Kot nalašč za oddih pred začetkom izpitnega obdobja.

V četrtek, 23. maja, smo ŠOUPovci ujeli enega izmed redkih sončnih dnevov v maju in se odpravili v Gardaland. 

Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) je vsem študentom omogočila zabaven izlet po akcijski, študentski ceni v legendarnem zabaviščnem parku. Adrenalinski Gardaland je bil kot nalašč za oddih pred začetkom izpitnega obdobja.

Odhod iz Kopra se je zgodil v zgodnjih jutranjih urah, popeljali smo se do Trsta in po italijanskih cestah vse do adrenalinskega parka, ki se nahaja poleg Gardskega jezera. Študentje so tam dobili vstopnice nato pa so imeli celoten dan na voljo za uživanje v različnih zabaviščnih točkah, ki jih ponuja Gardaland. Povsem brez obveznosti smo lahko uživali do 17. ure zvečer, torej vse do zaprtja parka.

Ob 18. uri smo se odpravili nazaj v Koper, kamor smo prispeli okoli 22. ure zvečer. Na študentski organizaciji smo izredno veseli, da smo študentom omogočili izlet, na katerem so se lahko sprostili pred začetkom izpitnega obdobja, saj se zavedamo, kako pomembno si je vzeti čas za sprostitev. Po prejetih povratnih informacijah s strani študentov smo zadovoljni, saj je izlet povsem izpolnil pričakovanja vseh obiskovalcev. Izleta se je udeležilo več kot 500 študentov.

Na ŠOUP si želimo v bodočnosti organizirati še več takšnih dogodkov, saj je zabava študentov pomemben element študentskega življenja za vse, ki delujejo v študentskem organiziranju. Tudi v prihodnje se bomo trudili organizirati ugodne in zanimive izlete.

Jure Ciglar,
predsednik ŠOUP